>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Туреччина - Україна. Напередодні

Вівторок, Інгольштадт, стадіон "Ауді-Спортпарк", 21:00, арбітр Міхаель Вайнер (Німеччина).

Пряма трансляція на "Інтері".

Збірна України проведе свій останній матч перед стартом турніру. Для більшості любителів футболу результат і характер цього поєдинку забезпечить загальний настрій. Адже після Естонії з'явилося щось схоже на ейфорію, потім у грі з Австрією була критика. Гра з Туреччиною повинна розсудити учасників суперечки: яка ж збірна України справжня?

Олег Блохін у кожному з матчів награвав склад, однак при цьому використовував і різні варіанти. Наприклад, того-таки Ярослава Ракицького він двічі використав на різних позиціях, і сьогодні він знову може вийти на новому місці - в центрі півзахисту. Із Ракицьким усе можливо. Напевно, Блохін знову буде тримати подумки основний склад, але при цьому спробує й інші варіанти. Він не цілком задоволений грою команди в атаці проти Австрії, сподівався на індивідуальні помилки в обороні. Тож, напевно, сьогоднішній склад знову не буде повноцінним основним для першого матчу турніру.

Інтенсивність підготовчого збору збірної Туреччини видається серйознішою, ніж в учасників майбутнього Євро. Матч проти України стане для турків п'ятим із 24 травня. Наставник команди Абдулла Авчі вже перевірив чимало варіантів, а в останньому матчі команда домоглася перемоги 3:1 на полі Португалії.

Туреччина (орієнтовний склад): Генен - Хаміт Алтинтоп, Топрак, Коркмаз, Калдирим - Арда Туран, Шахін, Емре, Сарарер - Бурак Їлмаз, Булут

Україна (орієнтовний склад): П'ятов - Гусєв, Кучер, Ракицький, Селін - Тимощук, Ротань - Ярмоленко, Воронін, Коноплянка - Шевченко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram