>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Австрія - Україна. Напередодні

П'ятниця, Інсбрук, стадіон "Тіволі", 21:30.

Пряма трансляція на "Інтері".

Збірна Україна просто неймовірно провела поєдинок проти Естонії. Хоча суперник команди Блохіна був не найвищого рівня, та ще й провів слабкий матч, утім при цьому не варто применшувати заслуг самих українців. Вони зіграли відмінно.

Між цими матчами Блохін "відчепив" трьох гравців, однак добирати склад для товариських матчів однаково складно, не знаючи побажань Блохіна. Найімовірніше, на Євро основним голкіпером буде П'ятов, але чому б не перевірити його найближчих резервістів. Те саме і з деякими іншими гравцями. Проти Естонії, крім двох воротарів, не виходили на поле Кучер, Шевчук, Гармаш і Ротань. Чи зіграють вони сьогодні? Як і про будь-якого іншого гравця, передбачити складно. Напевно, Блохін спробує і награвати склад, і при цьому розглядати якісь інші варіанти.

Наприклад, у центрі оборони слідом за зв'язкою захисників з "Динамо" можна очікувати пари з "Шахтаря". Сам тренер сказав, що наразі воліє не розбивати награні варіанти в обороні. Можливо, з Кучером і Ракицьким вийде і Шевчук. Повно варіантів в атаці та центрі поля, точно сьогодні можна чекати лише на Тимощука, може, Ярмоленка і Коноплянку.

Матч з Естонією зміцнив віру в те, що Україна має намір грати в більш атакувальний футбол на Євро. Але Австрія не такий простий суперник, згадати хоча б листопадовий матч, коли перемога у Львові була здобута тільки в доданий час.

Австрія (орієнтовний склад): Альмер - Шимер, Драгович, Погатетц, Фухс - Харник, Баумгартлінґер, Алаба, Іваншитц - Арнаутович, Янко

Україна (орієнтовний склад): Горяїнов - Гусєв, Кучер, Ракицький, Шевчук - Тимощук, Ротань - Ярмоленко, Шевченко, Коноплянка - Девич

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram