>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стеценко: "Дніпро" потерпає від суддівських помилок більше за інших"

Генеральний директор дніпропетровського "Дніпра" Андрій Стеценко заявив, що його команда чи не найбільше потерпає від помилок рефері.

Стеценко: "Дніпро" потерпає від суддівських помилок більше за інших"
Фото: sport.oboz.ua

"Вважаю, що Колліна зробив велику справу, коли почав залучати до обслуговування матчів молодих арбітрів. Але кількість помилок, яких припускаються судді в матчах, як і кількість скандалів, пов'язаних із суддівством, не змінилася. Фактично після кожного туру той чи інший клуб якоюсь мірою висловлює невдоволення арбітражем у відкритій формі або в кулуарних бесідах.

Особливо насторожує те, що одні й ті самі судді однакові епізоди трактують по-різному. В одному матчі арбітр може призначити команді пенальті за влучання м'яча в руку, а потім буде сказано, що суддя все бачив і зробив так, як вважав за потрібне, а в іншому за схоже порушення жодного покарання не буде. "Дніпро" потерпає від суддівських помилок чи не найбільше. Про це неодноразово говорили і президент клубу, і я, і той самий Рамос.

Так, арбітри теж люди і мають право на помилку, але не дуже зрозуміло, чому вони помиляються проти одних команд і не помиляються проти інших. І коли таке відбувається систематично, це починає нервувати і команду, і тренерський штаб, не кажучи вже про вболівальників".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram