>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Квитки на Євро продають із рук удесятеро дорожче

В Інтернеті активізувалися перекупники.

Квитки на Євро продають із рук удесятеро дорожче
Фото: www.x-top.org

Перекупники продають квитки на Євро-2012 удесятеро дорожче.

Квитків майже не залишилося, а перепродаж перепусток дозволено тільки через офіційний портал УЄФА. Але спекулянти однаково пропонують "тікети" в Інтернеті.

Ціни на "заповітний квиток" у рази відрізняються від офіційних. Перекупники пропонують квиток на будь-який матч із доставкою в будь-який куточок світу. І навіть чесно попереджають: "Вартість квитків на сайті відрізняється від номінальної (надрукованій на квитках) і включає послуги бронювання".

При цьому "послуги бронювання" обійдуться в кілька разів дорожче від офіційної вартості "тікета". Наприклад, на матч групового етапу Швеція - Англія на НСК "Олімпійський" можна придбати перепустку 3-ї категорії за €595 (офіційна ціна €30), 2-ї категорії - €695 (€70), 1-ї категорії - €795 (оф. €120).

А ось на квитки категорії Gold, які ще можна придбати офіційно, накрутка виявилася не такою високою. Їх можна купити за €3900, тоді як УЄФА пропонує перепустки цієї категорії за €1700.

Також в Інтернеті можна знайти квиткові біржі, на яких пропозиції розміщують приватники.

Ціни на таких біржах можуть відрізнятися від офіційних у 3-5 разів.

Нагадаємо, охоронцям vip-персон і маленьким дітям для того, щоб потрапити на Євро-2012, також потрібно буде мати при собі квитки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram