ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли Авдіївку, зруйновано два будинки

Міна влучила в дачний будинок, вогонь з якого перекинувся на сусідню будівлю.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Збройні формування Росії на Донбасі 3 липня обстріляли Авдіївку Донецької області. Унаслідок обстрілу були зруйновані два будинки, повідомили на сторінці штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Російські окупанти з міномета калібру 120 мм обстріляли приватний сектор в Авдіївці. Одна з мін влучила в дачний будинок, який розташований у садовому масиві "Лісова казка". Будинок загорівся і вогонь перекинувся на сусідню будівлю", - йдеться в повідомленні.

Серед людей ніхто не постраждав. У штабі наголосили, що ворог укотре підтвердив свою окупаційну присутність і наразив на небезпеку цивільне населення.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, що сьогодні вранці в результаті обстрілу бойовиків Зайцевого Донецької області загинула мирна жителька. Окупанти влаштували обстріл на світанку з мінометів калібру 82 мм.

Незаконні збройні формування Росії обстрілювали житлові квартали Авдіївки і раніше. 15 червня внаслідок обстрілу отримала поранення мирна мешканка.

У березні 2020 року окупанти зі стрілецької зброї вели вогонь по житловому сектору неподалік Авдіївської промислової зони. У результаті 65-річна громадянка отримала поранення в ногу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram