ГоловнаСуспільствоПодії

У масштабній ДТП у Польщі постраждали 23 українців (оновлено)

Громадяни України їхали в автобусі, який врізався на трасі у вантажівку.

Фото: twitter.com/JWieczorekPL

У Польщі біля міста Богуславіце Сілезького воєводства в четвер, 2 липня, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка, в результаті чого постраждали 40 осіб, зокрема 16 українців. Шістьох з них госпіталізували.

Про це повідомив директор департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев агентству "Інтерфакс-Україна".

Аварія сталася о 13:49 за місцевим часом на автодорозі №1.

Фото: twitter.com/JWieczorekPL

Фото: facebook.com/osp.kruszyna

"2 липня о 13:49 (за місцевим часом) на автодорозі №1 поблизу м. Богуславіце сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та пасажирського автобуса, в якому перебували близько 40 громадян України. За попередньою інформацією Генерального консульства України в Кракові, в результаті вказаної ДТП 16 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості, з них 6 були госпіталізовані. Зараз 1 людина у важкому стані", - розповів Погорельцев.

Оновлення. Як уточнило "Польське радіо", у результаті ДТП госпіталізували 23 особи. Стан чотирьох із них – серйозний, але стабільний.

Відзначається, що постраждалі пасажири, а також водії вантажівок, змогли самі вибратися з авто. Водія автобуса діставали рятувальники.

За попередньою інформацією поліції, в одній із вантажівок пошкодилося колесо і вона з'їхала на праву смугу і влетіла в автобус попереду. Своєю чергою, автобус врізався в наступну вантажівку, що перевозила небезпечні матеріали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram