ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" почала продавати квитки на шість поїздів у курортні міста

Знову починають курсувати поїзди в Херсон, Бердянськ і Новоолексіївку.

"Укрзалізниця" почала продавати квитки на шість поїздів у курортні міста
Фото: sannews.com.ua

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків ще на шість поїздів далекого прямування. Зокрема, з цього тижня відновлять курсування поїзда в Херсон, Бердянськ і Новоолексіївку, інформує пресслужба компанії.

  • Поїзд №375/376 Харків - Херсон курсуватиме щодня з Харкова з 5 липня, з Херсона з 6 липня.
  • Поїзд №86/85 Львів - Новоолексіївка буде відправляться зі Львова 5 липня, з Новоолексіївки 6 липня. До 12 вересня він буде курсувати щодня, після 13 вересня - через день.
  • Поїзд №88/87 Ковель - Новоолексіївка курсуватиме з Ковеля з 7 липня через день по непарних, з Новоолексіївки - з 8 липня через день по парних.
  • Поїзд №110/109 Львів - Херсон курсуватиме щодня зі Львова з 3 липня, з Херсона з 4 липня.
  • Поїзд №261/262 Харків - Бердянськ курсуватиме з Харкова з 3 липня по 5 вересня через день по непарних, з Бердянська - з 4 липня по 6 вересня по парних днях.
  • Поїзд №282/281 Хмельницький - Генічеськ курсуватиме з Хмельницького через день з 8 липня, з Генічеська через день з 9 липня.

В "Укрзалізниці" нагадали, що для посадки в поїзд пасажирам обов'язково потрібно надіти захисну маску, а також, заходячи на вокзал і сідаючи в вагон, пройти температурний скринінг. З огляду на заходи безпеки, пасажирам рекомендують якомога менше пересуватися по вагонах. Тимчасово в поїзді не пропонуватимуть напоїв і кондитерських виробів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram