ГоловнаСуспільствоЖиття

Персонал пляжів Одеси зобов'язали носити маски

Відвідувачів просять дотримуватися дистанції та правил особистої гігієни.

Персонал пляжів Одеси зобов'язали носити маски
Фото: veseliymakler.ru

Персонал комунальних пляжів Одеси зобов'язали носити маски і дотримуватися соціальної дистанції два метри.

Про це йдеться у відповіді комунального підприємства Одеської міської ради "Узбережжя Одеси" на запит "Українських Новин".

"Для персоналу пляжів потрібно носити маску, дотримуватися безпечної соціальної дистанції не менш ніж 2 м і правил особистої гігієни", - йдеться в повідомленні.

Відвідувачам пляжів також рекомендується дотримуватися соціальної дистанції 2 метри і особистої гігієни. Людям старшим за 60 років і особам з хронічними захворюваннями не рекомендується відвідувати пляжі.

Відповідні рекомендації розміщено у вигляді інформаційних оголошень на всіх комунальних пляжах Одеси.

Станом на 30 червня п'ять пляжів в Одесі не відповідають санітарним нормам. Вісім пляжів міста працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, з 22 червня в Одесі посилили карантин, але пляжі та ресторани вирішили не закривати. Повідомлялося, що в місті буде заборонена робота закладів оздоровлення та відпочинку дітей, а також проведення масових заходів за участю більш ніж однієї людини на 5 квадратних метрів.

Також буде обмежено дозволену кількість людей у громадському транспорті. Водіям забороняють брати пасажирів без місць для сидіння.

Орендарям пляжів рекомендували забезпечити півтораметрову відстань між шезлонгами, а ресторанам - забезпечити таку саму відстань між столиками і розміщувати за ними знову не більше від чотирьох осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram