ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Поранено двох військовослужбовців ЗСУ.

Бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: EPA/UPG

У вівторок, 30 червня, російські найманці двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті було поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"З початку цієї доби в результаті обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали осколкові поранення. Евакуаційною технікою постраждалих воїнів оперативно доставили до військово-медичного закладу та надали їм належну медичну допомогу. Стан їхнього здоров'я задовільний", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли українські війська поблизу Невельського. Проти українських воїнів противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру, випустивши при цьому 18 мін.

Також російські найманці відкривали вогонь і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік від н.п. Новозванівка. На цій ділянці фронту ворог теж застосував заборонені мінськими домовленостями 120-мм міномети, ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

"Такі дії російських окупантів безкарними не залишилися - вогнем військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил придушили ворожу активність. Втрати противника уточнюються. На свої агресивні дії окупанти і надалі отримуватимуть адекватну і невідворотну відповідь з боку українських захисників", - заявили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні вдень окупанти біля Новозванівки поранили двох військовослужбовців ЗСУ.

За 29 червня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупаційні війська 12 разів відкривали вогонь. Було поранено двох українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram