ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві зафіксували рекордний добовий приріст хворих на коронавірус

COVID-19 за добу виявили у 142 осіб.

У Києві зафіксували рекордний добовий приріст хворих на коронавірус
Фото: Макс Требухов

У Києві зафіксували рекордний добовий приріст хворих на коронавірус. За останню добу COVID-19 виявили у 142 жителів столиці. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко в своєму телеграм-каналі.

Таким чином кількість тих, що заразилися, в Києві виросла до 4866. За цим показником столиця посідає друге місце в Україні після Львівської області.

При цьому за останню добу в Києві одужала лише одна людина (всього 1490), летальних випадків 26 червня не зафіксовано.

"Захворіли 72 жінки у віці від 19 до 75 років. 60 чоловіків у віці від 21 до 94 років. 6 дівчаток від 9 до 16 років і 4 хлопчики - від 2 до 15 років. Захворіли в тому числі і четверо медиків. У лікарні столиці госпіталізували 16 пацієнтів. Інші - на самоізоляції, під контролем лікарів", - повідомив Кличко.

Найбільше нових випадків виявили в Дніпровському районі - 21. У Деснянському - 20. У Печерському і Дарницькому районах - по 19 випадків.

Дані Міністерства охорони здоров'я дещо відрізняються від даних мера столиці, МОЗ повідомляє про 140 нових випадків у Києві за останню добу.

Усього в Україні станом на 27 червня коронавірус виявили у 948 чоловік, таким чином кількість тих, що заразилися, збільшилася до 42 065.

На ранковому брифінгу в суботу міністр охорони здоров'я повідомив, що в 13 регіонах, в тому числі в Києві, можуть посилити карантин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram