ГоловнаСуспільствоЖиття

Дві гірничо-патрульні роти Нацгвардії шукають жінку, яка три дні тому пропала в Верховинському районі

У регіони, потерпілі від паводків, передислоковані 110 гвардійців.

Дві гірничо-патрульні роти Нацгвардії шукають жінку, яка три дні тому пропала в Верховинському районі
Иллюстративное фото
Фото: ngu.gov.ua

Дві гірничо-патрульні роти Національної гвардії працюють у Верховинському районі Івано-Франківської області, де шукають зниклу жінку.

Про це заявив командувач Національної гвардії України Микола Балан.

Пресслужба МВС інформує, що вчора, 24 червня, рішенням міністра внутрішніх справ в регіони, потерпілі від паводків, були передислоковані 110 гвардійців гірничо-патрульної роти. Їх основне завдання - пошук і евакуація людей з важкодоступних гірських районів.

"Був передислокований гірничо-патрульний підрозділ НГУ, а також повітряні судна - два літаки і два вертольоти Мі-8, для надання допомоги в боротьбі з повінню. Сьогодні дві групи гірничо-патрульного підрозділу працюють у Верховинському районі з пошуку жінки, яку не можуть знайти вже три дні. Сподіваємося знайти її живою", - сказав командувач НГУ.

За словами Миколи Балана, Нацгвардія також надає допомогу шляхом патрулювання, веде пошукові дії в важкодоступних районах, вертольотами доставляє гуманітарні вантажі та особовий склад до місць, куди не можна дістатися автомобільним транспортом.

Раніше сьогодні повідомлялося, що для подолання наслідків повені в Карпатах залучили шість вертольотів МВС.

24 червня для евакуації потерпілого від паводків населення в Івано-Франківську область відправили чотири вертольоти. На одному з них евакуювали двох вагітних на пізніх термінах жінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram