ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області під час лобового зіткнення загинув чоловік, шестеро постраждали

Водій намагався об'їхати мотоблок з причепом сіна.

Фото: Нацполіція

У Житомирській області в результаті лобового зіткнення автомобілів «Volkswagen Passat» та «Suzuki Grand Vitara» травми отримали шестеро людей, один - загинув. Про це повідомили в Нацполіції області.

Аварія сталася близько 22:50 в п'ятницю, 12 червня, на трасі біля села Мовчанівка.

"45-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», житель Вінницької області, під час об'їзду мотоблока з причепом, завантаженим сіном, який рухався в попутному з ним напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Suzuki Grand Vitara» під керуванням 53-річного жителя Київської області", - йдеться в повідомленні.

Фото: Нацполіція

У результаті від отриманих травм у лікарні помер 74-річний пасажир «Volkswagen Passat».

Також в медустанову госпіталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості водії двох авто і 26-річний водій мотоблока, а ще троє пасажирів з автомобіля «Suzuki Grand Vitara», 1970, 1989 і 2013 років народження.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 8 червня на півночі Житомирської області в ДТП загинули чотири людини. Водій не пропустив інший автомобіль, виїжджаючи з другорядної дороги. У скоєнні ДТП підозрюють інспектора поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram