ГоловнаСуспільствоЖиття

Камери зафіксували на дорозі Київ-Харків-Довжанський порушника, який розігнався до 237 км/год

Патрульні назвали антирекорд перевищення швидкості в Україні за минулу добу.

Камери зафіксували на дорозі Київ-Харків-Довжанський порушника, який розігнався до 237 км/год
Фото: Politeka

За минулу добу камери зафіксували 47 автомобілів, які рухалися зі швидкістю понад 170 км/год.

Про це повідомляє патрульна поліція у фейсбуці.

Відзначається, що "рекордна" швидкість була в автомобіля Volkswagen Touareg ДНЗ АА969***, який рухався зі швидкістю 237 км/год. На автодорозі М03 Київ-Харків-Довжанський, дозволена швидкість на вказаній ділянці 110 км/год. А також в авто Audi A6 ДНЗ АВ550***– 213 км/год. Камери зафіксували порушника на трасі М06 Київ-Чоп, де дозволена швидкість на вказаній ділянці 110 км/год.

Водночас наголошується, що один і той же автомобіль – Skoda Fabia – з номерним знаком ВО 357*** порушував швидкісний режим 10 разів за вчорашній день.

Нагадаємо, американські радари TruCam почали працювати на дорогах 8 жовтня минулого року в тестовому режимі і 15 жовтня – у повноцінному. У перший день використання TruCAM було зафіксовано понад 200 порушень швидкісного режиму. А за неповний місяць використання TruCAM – 8 тис. порушень швидкості.

1 червня, у перший у києві за неповну добу роботи камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху зафіксували понад 35 тис. порушень. "Лідер гонки" – Mercedes, який їхав містом зі швидкістю 208 км/год.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram