ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Добровільне медичне страхування: переваги та особливості Новости компаний

Добровільне медичне страхування: переваги та особливості

Не кожен може своєчасно стежити за своїм здоров'ям і йти до лікаря, якщо трапилися якісь проблеми. Робота, домашні турботи або якісь обмеження вносять свої корективи. У результаті доводиться обмежувати себе в чомусь. Але з'явилося кілька цікавих і комфортних способів стежити за собою й один із них – це добровільне медичне страхування.

Як працює страхування?

Ефективну співпрацю в цьому напрямі пропонує СК КРОНА. Замовляючи Медичне страхування кожен клієнт отримує комфортне та безпечне обслуговування, забезпечуючи додаткові особливості:

  • лікування та діагностика в кращих клініках;
  • включення страховки в соціальний пакет;
  • пільгове страхування інших членів сім'ї;
  • організація лікування та пошук медикаментів;
  • наявність власного асистента.

Співпраця з кількома десятками клінік дозволить знайти клієнту найбільш оптимальні умови лікування. Нерідко підбираються вузькоспеціалізовані клініки, що сприяють розв'язанню проблеми за максимально короткі терміни й дуже ефективно.

Більшість послуг у медичних центрах платні, що створює деякі обмеження. Добровільне страхування розв'яже цю проблему. Клієнт уже заплатив за страховку, тому він має право обслуговуватися в конкретному медичному центрі й отримувати якісні послуги щодо свого здоров'я.

Добровільне страхування для співробітників

Юридичні особи та керівники підприємств можуть організувати страхування своїх співробітників, гарантуючи кілька переваг:

  • підвищення лояльності персоналу;
  • економія робочого часу за рахунок медичного обслуговування;
  • поліпшення іміджу й репутації компанії;
  • нема потреби витрачати гроші на виплату матеріальної допомоги.

Пропонується офісна аптечка, ліки, профілактичні огляди, стоматологія, стаціонарне лікування та велика кількість інших пакетів послуг. Співробітники підприємства отримують комплексний формат діагностики та подальшого розв'язання проблем зі здоров'ям.

Висока якість послуг і лояльність від СК КРОНА – це основні причини звернутися в цю компанію. Детальний підбір програми відповідно до побажань кожного клієнта дозволить сформувати оптимальне рішення на підставі додаткових вимог і бюджету.

Вартість страхового поліса залежить від переліку послуг, додаткових опцій, рівня клінік, де будуть надані послуги, від кількості застрахованих осіб та багатьох інших параметрів. Інформацію щодо ціни можна дізнатися заздалегідь у менеджера компанії. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram