ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" в перший день після карантину перевезла 48 тис. осіб електричками та 6 тис. - поїздами

Крім того, пасажири купили понад 100 тис. квитків, з них тільки 1 червня - близько 34 тисяч.

"Укрзалізниця" в перший день після карантину перевезла 48 тис. осіб електричками та 6 тис. - поїздами
Фото: Александр Рудоманов

"Укрзалізниця" в перший день відновлення руху поїздів, 1 червня, перевезла в приміському сполученні 48,1 тис. пасажирів і 5,8 тис. – у міжміському.

Про це повідомляється на сайті "УЗ".

Відзначається, що на першому етапі роботу розпочали 439 приміських поїздів: у філії "Донецька залізниця" почали курсувати 38 поїздів; "Львівська залізниця" – 30 поїздів; у філії "Одеська залізниця" – 84 поїзди; "Південна залізниця" – 156 поїздів; "Придніпровська залізниця" – 22 поїзди; "Південно-Західна залізниця" – 109 поїздів.

Також у перший день відновлення залізничних пасажирських перевезень нічними і швидкісними поїздами перевезли 5,8 тис. пасажирів.

"Укрзалізниця" за 1 червня перевезла майже 6 тис. пасажирів, а середня наповненість пасажирських поїздів у цей день склала 80%. Це хороший новий старт, ми дуже раді, що курсування відновлено й пасажири до нас так швидко повертаються. До речі, з початку відновлення продажів проїзних документів уже придбано понад 100 тис. квитків, з них тільки 1 червня – близько 34 тисяч", – розповів т.в.о. голови правління "УЗ" Іван Юрик.

Він також нагадав, що з 1 червня квитки на низку поїздів можна придбати за 90 діб до дати відправлення.

"Ми взяли хороший темп: уже почався попередній продаж проїзних документів на 90 діб на 28 пар пасажирських поїздів", – сказав Юрик.

Нагадаємо, з 1 червня в Україні відновилися міжобласні пасажирські залізничні та автомобільні перевезення, а також – рух поїздів далекого прямування

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram