ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі на ринку сталася стрілянина, поранено двох людей

Зловмисники втекли на авто.

В Одесі сталася стрілянина на промтоварному ринку, поранення отримали двоє людей. Їх госпіталізували, повідомили на сторінці обласної поліції в Facebook.

"Попередньо встановлено, що вранці в магазин тканини на промтоварному ринку зайшли невідомі в масках і зробили декілька пострілів з, імовірно, травматичної зброї в бік працівників торгового закладу", - йдеться в повідомленні.

Правопорушники зникли з місця події на машині.

На місці працює слідчо-оперативна група, встановлюють обставини події та причетних осіб.

Нагадаємо, вранці 29 травня на вулицях Броварів біля Києва відбулася перестрілка, з травматичної зброї було поранено трьох людей. У бійці зі стріляниною брали участь 67 осіб. Причина інциденту - конфлікт через розподіл пасажиропотоку між перевізниками.

До розбірок залучили співробітників приватної охоронної фірми з Вінниці та місцевих "тітушок". За даними слідства, учасникам конфлікту з Вінниці обіцяли по 800 гривень за день.

Спочатку слідчі відкрили три кримінальні провадження: хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї; умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю. Пізніше дії учасників перестрілки в Броварах додатково кваліфікували як замах на вбивство двох і більше осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram