ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

5 причин не відкладати комплексну чистку зубів

Стоматологи стверджують, що навіть при щоденному чищенні порожнини рота (два рази на день) можуть розвиватися хвороби зубів і ясен.

Згідно зі статистикою у 90% людей у віці від 35 років є захворювання пародонту. Щоб уникнути всіх проблем, потрібно не просто добре чистити зуби, а робити це правильно. У цьому випадку необхідна професійна чистка зубів, яку можна зробити в приватній сімейній стоматології Porcelain в Києві. На офіційному сайті стоматологічної клініки можна довідатися про ціни та записатися на прийом до лікаря.

На жаль, у домашніх умовах без додаткових стоматологічних пристосувань вичистити всі зубні проміжки досить складно. Тому рекомендується 1 раз на 6 місяців проводити комплексну чистку в стоматолога. Така процедура допомагає своєчасно попередити багато захворювань, підтримує посмішку красивою й білою.

Навіщо потрібна комплексна чистка зубів

Переваги процедури:

● дозволяє повністю прибрати зубні відкладення;

● покращує стан ясен, є профілактикою пародонтиту;

● запобігає захворюванню зубів, зокрема карієс;

● освітлює емаль;

● прибирає запальні вогнища, запобігає виникненню неприємного запаху з рота.

Етапи комплексного чищення в стоматології:

  1. Комплексний огляд, аналіз зубів і ясен. Демонстрація пацієнту індикації нальоту. Індикатор покаже, у яких місцях погано очищаються зуби.
  2. Чищення зубів ультразвуком.
  3. Чищення зубів Airflow.
  4. Полірування емалі.
  5. Зміцнення емалі і фторування.
  6. Підбір засобів для індивідуальної гігієни й огляд доктора куратора.

Ультразвукова чистка зубів дозволяє дбайливо прибрати зубні камені, а процедура Аirflow очищає емаль від м'якого нальоту. У простому розумінні Airflow є повітряно-абразивною системою: на зуби спрямовується потік повітря з водою і спеціальним дрібнодисперсним порошком. Маленькі кристалики з водою під великим потоком одночасно очищають і полірують емаль. Основна мета Airflow – зняти м'який наліт. Прибрати огрубілі відкладення процедура не здатна, тому зазвичай попередньо проводиться ультразвукове очищення зубів. За рахунок м'якого полірування емаль після чистки виглядає на тон-півтону світліше. Усі етапи входять у вартість комплексного очищення.

Професійне чищення зубів у стоматолога – одна з необхідних складових профілактики всіх зубних проблем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram