ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти двічі обстріляли ділянку розведення військ "Петрівське"

Ще два рази вони обстрілювали позиції Об'єднаних сил біля Гнутового.

Окупанти двічі обстріляли ділянку розведення військ "Петрівське"
Фото: Макс Левин

З початку доби 1 червня збройні формування РФ цілеспрямовано двічі обстріляли ділянку розведення №3 "Петрівське" Луганської області. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони.

Близько 11 години у напрямку від непідконтрольних українському уряду н.п. Вікторівка і Петрівське агресор застосовував великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Крім цього, поруч з Гнутовим противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем. Пізніше поблизу цього ж населеного пункту використовував безпілотник для скидання пострілів ВОГ-17.

"Внаслідок обстрілу з боку російських найманців один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що українські захисники діяли рішуче і жорстко відповідали ворожим підрозділам, змусивши окупаційні війська припинити свою діяльність. Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, що за минулу добу російсько-окупаційні війська три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram