ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Чернівецькій області від COVID-19 помер співробітник Збройних сил

Це четвертий летальний випадок від коронавірусу в ЗСУ.

У Чернівецькій області від COVID-19 помер співробітник Збройних сил
Черновицкий военный госпиталь
Фото: promin.cv.ua

У Чернівецькій області помер співробітник Збройних сил України. Це четвертий летальний випадок від COVID-19 в ЗСУ. Про це повідомили в Командуванні медичних сил.

Чоловік хворів з 22 травня, лікувався вдома під наглядом медичної служби.

27 травня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я звернувся до Новоселицької районної лікарні, де йому провели рентгенографію органів грудної клітини. Того самого дня був госпіталізований в Чернівецький військовий госпіталь з діагнозом "негоспітальна двобічна пневмонія".

Коронавірус у пацієнта підтвердили 28 травня. Лікування продовжили в палаті інтенсивної терапії інфекційного відділення.

30 травня стан здоров'я чоловіка погіршився, реанімаційна бригада розпочала інтенсивну терапію, але настала зупинка серцевої діяльності. У пацієнта були супутні захворювання.

Також повідомляється, що за останню добу в ЗСУ виявили ще 12 інфікованих коронавірусом: у військових частинах Харківської, Київської та Житомирської областей. У всіх них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, 27 травня помер співробітник ЗСУ у Львівській області, 16 квітня у Львові від коронавірусу помер 66-річний співробітник Збройних сил, 6 квітня померла мешканка міста Надвірна Івано-Франківської області, яка служила в армії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram