ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Степанов 2 червня проведе співбесіди з 17 кандидатами на главу Нацслужби здоров'я

Вони пройдуть у відеоформаті і будуть доступні для перегляду.

Степанов 2 червня проведе співбесіди з 17 кандидатами на главу Нацслужби здоров'я
Максим Степанов
Фото: facebook/ Максим Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов 2 червня проведе співбесіди з 17 кандидатами, які відповідають критеріям на пост глави Національної служби здоров'я України. Про це він повідомив під час брифінгу в неділю.

"Ми закінчили відбір на голову НСЗУ. З 28 заявок відповідають критеріям, згідно з поданими документами, 17 осіб. Законодавством передбачено, що я, як людина, яка повинна зробити цей відбір, можу визначити коло осіб, з якими можу провести співбесіду. Але, щоб не було жодних спекуляцій, я вирішив провести співбесіду з усіма 17 особами", - сказав Степанов.

За його словами, співбесіди пройдуть у відеоформаті і будуть доступні для перегляду.

Раніше повідомлялося, що документи для участі в відборі на посаду голови Національної служби здоров'я України подали 28 кандидатів. 11 з них не відповідали вимогам, викладеним в оголошенні про вакансію.

Вакансія глави НСЗУ була оголошена 22 травня. МОЗ вирішило призначити голову служби без конкурсу, за результатами співбесіди з міністром.

Після цього колектив НСЗУ закликав керівництво країни не допустити позаконкурсного призначення глави Нацслужби здоров'я.

Прийом документів на вакансію закінчився 27 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram