ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала ще двох учасників перестрілки в Броварах, 11 осіб заарештовано

Загалом затримали 30 людей.

Поліція затримала ще двох учасників перестрілки в Броварах, 11 осіб заарештовано
Фото: Нацполиция Киевской области

Броварський міський суд другий день продовжує обирати запобіжний захід учасникам перестрілки в Броварах. На 60 діб без права внесення застави заарештували вже 11 осіб.

Про це повідомили в Нацполіції Київської області.

Також поліція затримала ще двох учасників перестрілки в Броварах, так кількість затриманих зросла до 30 осіб.

"Станом на сьогодні, 31 травня, працівники поліції затримали 30 осіб, причетних до правопорушення. 23 з них - оголошено про підозру", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 29 травня на вулицях Броварів біля Києва сталася перестрілка, з травматичної зброї було поранено трьох людей. У бійці із стріляниною брали участь 67 осіб. Причина інциденту - конфлікт через розподіл пасажиропотоку між перевізниками.

До розборок залучили співробітників приватної охоронної фірми з Вінниці і місцевих "тітушок". За даними слідства, учасникам конфлікту з Вінниці обіцяли по 800 гривень на день.

Спочатку слідчі відкрили три кримінальні провадження: хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї; умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю. Пізніше дії учасників перестрілки в Броварах додатково кваліфікували як замах на вбивство двох і більше осіб.

Глава МВС Арсен Аваков обіцяв жорстоко покарати винуватців перестрілки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram