ГоловнаСуспільствоПодії

Зеленський зустрівся з Аваковим у зв'язку зі стріляниною в Броварах

Президент доручив допомогти жителям, в чиї вікна влучили постріли.

Зеленський зустрівся з Аваковим у зв'язку зі стріляниною в Броварах
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорили стрілянину в Броварах з головою МВС Арсеном Аваковим. Про це повідомили в ефірі каналу "Україна 24".

"Це навіть бійкою не можна назвати - те, що відбувалося в Броварах. Нагадувало 90-ті. Хотів би, щоб ви розповіли деталі того, що відбувалося", - звернувся до Авакова Зеленський.

Міністр внутрішніх справ повідомив, що одна з груп зловмисників прийшла з помповою рушницею і дробовиками. Друга група, яку найняли, не мала при собі зброї.

"Почалася сутичка місцевих броварських перевізників, які раніше контролювали перевезення між Броварами та Києвом, і зовнішніх, яким віддали значну частину цих маршрутів", - повідомив він.

У відповідь на запитання президента, чи була в курсі підготовки бійки місцева поліція, Аваков зазначив, що це стало несподіванкою.

"Ми зараз завершимо цю операцію і в мене є питання до броварської поліції", - заявив Аваков.

"Хотілося б, щоб ці люди не вийшли на волю, щоб ми знайшли замовників, і третє - я бачив відео, що у вікна влучили постріли, тож хочу, щоб на місцях зібралися і допомогли людям", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, в Броварах Київської області сталася стрілянина, правоохоронці затримали 10 озброєних осіб. Постраждали троє осіб - вони поранені з травматичної зброї.

За попередніми даними, конфлікт виник між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram