ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У ЗСУ зафіксували ще 23 нові випадки інфікування COVID-19

Найбільше військових захворіло в Рівненській області.

У ЗСУ зафіксували ще 23 нові випадки інфікування COVID-19
Фото: facebook/Чернівецька обласна державна адміністрація

У Збройних силах України за минулу добу підтвердили 23 нові випадки захворювання на коронавірус. Загальна кількість активних хворих – 90. Про це повідомили на сторінці Командування медичних сил ЗСУ у Facebook.

За весь період одужало 108 осіб, померло троє.

З тих, хто захворів за добу, госпіталізовано вісім осіб. У Військово-медичному клінічному центрі Центрального й Південного регіону знаходяться по одному військовому. У лазареті військової частини в Рівненській області – шестеро військових. Стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Вдома під наглядом медиків лікуються 15 осіб – 13 військових і один працівник ЗСУ в Київській області, один у Рівненській області. У них відсутні симптоми, стан задовільний.

Нагадаємо, що 27 травня в Збройних силах України зареєстрували третій летальний випадок від коронавірусу. Помер співробітник ЗСУ у Львівській області, який хворів з 11 травня й лікувався вдома. 18 травня його стан погіршився, він звернувся в лікарню Кам'янка-Бузького району Львівської області, йому зробили експрес-тест на коронавірус, який показав негативний результат.

Його продовжували лікувати вдома, але 22 травня стан пацієнта погіршився, після чого його направили у Львівську туберкульозну лікарню, де провели ПЛР-тест на COVID-19, за результатами якого в співробітника ЗСУ підтвердили коронавірус посмертно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram