ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У ЗСУ зафіксували третій летальний випадок від коронавірусу - діагноз підтвердили посмертно

Спочатку пацієнту робили експрес-тест, який показав негативний результат.

У ЗСУ зафіксували третій летальний випадок від коронавірусу - діагноз підтвердили посмертно
Фото: EPA/UPG

У Збройних силах України зареєстрували третій летальний випадок від коронавірусу. Помер співробітник ЗСУ у Львівській області, який хворів з 11 травня й лікувався вдома.

18 травня його стан погіршився, він звернувся до лікарні Кам'янка-Бузького району Львівської області, йому зробили експрес-тест на коронавірус, який показав негативний результат. Про це повідомили в Командуванні медичних сил ЗСУ на сторінці у Facebook.

Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня через відсутність поліпшень його направили до Львівської туберкульозної лікарні, де провели ПЛР-тест на COVID-19, за результатами якого в співробітника ЗСУ підтвердили коронавірус посмертно.

За минулу добу в ЗСУ підтвердили ще чотири нових випадки інфікування (зокрема летальний у Львівській області). Госпіталізовано двох осіб, ще один пацієнт лікується амбулаторно. Стан пацієнтів задовільний.

"У Збройних сил хворіють 57 осіб, одужали 202 особи, померло троє", – повідомили в Командуванні Медсил ЗСУ.

Нагадаємо, що в поліцейського, який проходив службу на одному з блок-постів у зоні Операції об'єднаних сил у Донецькій області, виявили коронавірус. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram