ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики вісім разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Втрат серед ЗСУ не було.

З початку доби бойовики вісім разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи міномети калібру 120 мм, які мають бути відведеними від лінії розмежування.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник випустив кілька мін 120-го калібру. Біля Мар'їнки бойовики вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а в районі Павлополя здійснили дві збройні провокації, використовуючи протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння бойової машини піхоти.

Також тричі під обстрілами зі станкових протитанкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї опинилися українські військові неподалік Богданівки, а з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів противник обстріляв опорні пункти неподалік Тарамчука.

Втрат серед військовослужбовців не було.

Нагадаємо, раніше в штабі ООС заявили, що окупанти розмістили артилерію поруч з будинками у Василівці та Яковлівці Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram