ГоловнаСуспільствоВійна

Снайпер поранив українського військового на Донбасі

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ.

Снайпер поранив українського військового на Донбасі
Фото: www.facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі.

Внаслідок обстрілу поранено одного українського військового, інформує пресцентр операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні.

Згідно з повідомленням, окупанти застосували під час обстрілів заборонені до розміщення на лінії зіткнення 122 мм артилерійські системи, міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог вчинив обстріли по околиці Кам'янки, поруч з населеним пунктом Верхньоторецьке і біля Авдіївки.

Також обстріли були зафіксовані поблизу Майорська і недалеко від населеного пункту Сизе, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"На всі випадки агресивних дій російських найманців підрозділи Об'єднаних сил з наявних вогневих засобів відповідали прицільним вогнем по опорних пунктах противника", - йдеться у повідомленні.

Раніше у штабі ООС повідомили, що сьогодні, 23 травня, поблизу Верхньоторецька кулею снайпера було поранено українського військовослужбовця.

Військовому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram