ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти 12 разів відкривали вогонь на Донбасі в п'ятницю

Поранення отримав український військовий.

Окупанти 12 разів відкривали вогонь на Донбасі в п'ятницю
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

У п'ятницю, 22 травня, збройні формування Росії 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Богданівки ворог тричі обстрілював позиції Об'єднаних сил, використовуючи міномети 82-го калібру, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, а також БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17.

Поруч з населеним пунктом Верхньоторецьке противник двічі вів вогонь із застосуванням 120-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Старогнатівки російські окупанти двічі порушили режим припинення вогню - з гранатометів різних систем, стрілецької зброї, а також використали БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17.

Українських захисників біля Чермалика, Водяного та Пісків ворог обстріляв з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по захисниках Новолуганського і Луганського збройні формування РФ вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У штабі зазначили, що у відповідь на обстріли українські підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій окупантів.

За даними розвідки, 22 травня знищено двох російських окупантів, ще одного - поранено.

Нагадаємо, 21 травня в результаті бойових дій на Донбасі загинув один солдат, двоє були поранені, а ще п'ятеро - травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram