ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція відкрила справу через спалах коронавірусу в київському інтернаті

Раніше повідомлялося, що захворіла 81 людина.

Поліція відкрила справу через спалах коронавірусу в київському інтернаті
Фото: https://khersonline.net

За фактом порушення санітарних норм у Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат у Києві проводиться досудове розслідування у зв'язку з виявленням коронавірусу у вихованців і персоналу.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції у фейсбуці.

"У Дарницьке управління поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку-інтернаті на вулиці Ялинковій після проведення ПЛР-тестів виявлено захворювання на коронавірус у вихованців і персоналу установи", - йдеться в повідомленні.

Зібрані матеріали за цим фактом занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за ч. 2 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу. Санкція передбачає до восьми років позбавлення волі.

Наразі на місці події правоохоронці забезпечують охорону установи та контролюють режим пропуску з дотриманням карантинних вимог.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчаток у Києві стався новий спалах коронавірусу COVID-19 - захворювання підтвердили у 81 людини.

Раніше повідомлялося, що за 14 травня в Києві підтвердили 56 нових випадків захворювання. Серед них - 10 дітей та 9 медиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram