ГоловнаСуспільствоЖиття

Канадська поліцейська місія передала Нацгвардії України 17 тис. респіраторів

Їх передадуть бійцям, які охороняють лікарні.

Канадська поліцейська місія передала Нацгвардії України 17 тис. респіраторів
Фото: ngu.gov.ua

Канадська поліцейська місія в Україні передала 17 тис. респіраторів для особового складу Національної гвардії України, яка залучається до виконання завдань щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Про це повідомляється на сайті Нацгвардії.

Зазначається, що вантаж (17 тис. респіраторів) доставили в місце дислокації 25-ї бригади з охорони громадського порядку, де були присутні керівник канадської поліцейської місії в Україні (CPMU) Джон Робін і начальник військово-медичного управління ГУ Нацгвардії Олег Михайлик.

"Ми раді допомогти Нацгвардії України і зацікавлені в розвитку співпраці з нею. Для нас важливо, що ми можемо допомогти зберегти здоров'я вашим бійцям, адже у Канади зараз аналогічні виклики, і це нам близько, це ознака тісного партнерства між нашими країнами", - сказав Робін.

Михайлик, своєю чергою, зазначив, що респіратори використовуватимуть під час несення служби з охорони громадського порядку та медзакладів, визначених для розміщення громадян на лікування або обсервацію.

Фото: ngu.gov.ua

Нагадаємо, 13 травня повідомлялося, що командувач Нацгвардії України генерал-лейтенант Микола Балан вилікувався від коронавірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram