ГоловнаСуспільствоПодії

У Закарпатській області прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистів

Один із порушників розбив лобове скло в автомобілі співробітників Держприкордонслужби.

У Закарпатській області прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистів
Фото: dpsu.gov.ua

Співробітникам Мукачівського прикордонного загону довелося відкрити вогонь по машині контрабандистів, які намагалися сховатися.

Про це інформує сайт Держприкордонслужби.

Зазначається, що все почалося з затримання 23-річного жителя Рахова в гідрокостюмі. Під час допиту він зізнався, що займається контрабандою сигарет і розповів, що спільники повинні послати за ним автомобіль.

Через деякий час за чоловіком дійсно приїхав Volkswagen Golf на іноземній реєстрації, але його водій відмовився надати прикордонникам будь-які документи. Після цього на місце під'їхав Volkswagen Passat, також на єврономерах.

Фото: dpsu.gov.ua

"Водій Golf різко стрибнув у Passat. Спробувавши наїхати на прикордонний наряд, чоловіки залишили Golf на дорозі й на Passat рушили в бік села Великий Бичків. Для збереження життя і здоров'я прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору й по колесах авто втікачів", – йдеться в повідомленні.

Під час погоні дорогу прикордонникам перегородив позашляховик Toyota Land Cruiser. За кермом машини виявився батько одного з контрабандистів, який почав кидатися на працівників Держприкордонслужби й розбив лобове скло на їхній службовій машині.

Фото: dpsu.gov.ua

На цей час і водій Toyota, і контрабандисти-втікачі вже затримані.

Нагадаємо, раніше прикордонники затримали "водолаза", який переправляв медичні маски по річці до Румунії. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram