ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваному у вбивстві активіста Майдану Вербицького оголосили про підозру у використанні підроблених документів

Триває робота зі встановлення його спільників.

Підозрюваному у вбивстві активіста Майдану Вербицького оголосили про підозру у використанні підроблених документів
Фото: 5.ua

Підозрюваному в незаконному викраденні активістів Майдану Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього, повідомили про нову підозру.

Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

"Особа підозрюється у підбурюванні та пособництві у службовому підробленні, а також використанні завідомо підробленого документа, вчиненому повторно (ч. 4, 5 ст. 27, ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, чоловік знав, що з 9 квітня 2014 року його підозрюють у скоєнні тяжких та особливо тяжких злочинів і він оголошений у міжнародний розшук, переховувався від органів досудового розслідування. Щоб уникнути затримання та притягнення до кримінальної відповідальності, він підмовив посадових осіб до виготовлення підроблених документів з його фотографією на ім'я іншої особи.

Триває робота із встановлення осіб, які сприяли підозрюваному в приховуванні від органів слідства.

Нагадаємо, у березні слідчі у справах Майдану ДБР спільно з СБУ 12 березня затримали ще одного підозрюваного у викраденні активістів Ігоря Луценка та Юрія Вербицького. Ним виявився житель Білої Церкви. Під час Революції Гідності він увійшов до злочинного угруповання з дев'ятьох "тітушок", організованого для викрадення та залякування активістів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram