ГоловнаСуспільствоЖиття

Киянин отримав три місяці арешту за психологічне насильство над матір'ю

Адміністративні санкції на нього не впливали.

Киянин отримав три місяці арешту за психологічне насильство над матір'ю
Архивное фото
Фото: sdecoret/Depositphotos

Деснянський районний суд Києва визнав винним у скоєнні домашнього насильства 37-річного чоловіка та засудив його до трьох місяців арешту.

Про це повідомила пресслужба столичної прокуратури.

"Київська місцева прокуратура №3 підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні щодо 37-річного чоловіка, який систематично здійснював психологічне насильство в сім'ї (ст. 126–1 КК України). Встановлено, що син систематично словесно ображав нецензурними словами свою мати, залякував, принижував і погрожував їй фізичною розправою, за що неодноразово його притягували до адміністративної відповідальності", – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі пояснили, що накладені раніше на чоловіка адміністративні санкції не вплинули на нього та не змінили його поведінку. За результатами розгляду обвинувального акта суд підтримав сторону обвинувачення та засудив чоловіка до реального терміну.

Нагадаємо, у листопаді минулого року суд виніс перший у Києві вирок за домашнє насильство. Чоловіка, який систематично знущався з дружини, заарештували на три місяці. До цього його дев'ять разів притягували до адміністративної відповідальності, але це не вплинуло на його поведінку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram