ГоловнаСуспільствоЖиття

​В Одесі суд над фігурантом справи Гандзюк Павловським відклали через відсутність інтернету в СІЗО

Наступне засідання призначене на 25 травня.

​В Одесі суд над фігурантом справи Гандзюк Павловським відклали через відсутність інтернету в СІЗО
Фото: Lb.ua

В Одесі знову не відбулося судове засідання щодо фігуранта справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк - Ігоря Павловського.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Судове засідання щодо організатора вбивства Катерини Гандзюк Ігоря Павловського в Одесі знову не відбулося. Його в черговий раз перенесли. На цей раз причина перенесення - відсутність інтернету в СІЗО, в якому містять Павловського", - йдеться в повідомленні.

Наступне засідання призначене на 25 травня.

Відзначається, що суд заздалегідь погодив можливість участі в засіданні за допомогою відеозв'язку, але СІЗО, де утримується під вартою Павловський, повідомило, що у них немає інтернету.

"Сподіваємося, що до 25 травня СІЗО СБУ зможе знайти провайдера, який забезпечить установу безперебійним інтернет-зв'язком. І, можливо, нарешті, вперше за рік, судове засідання щодо Павловського в Одесі відбудеться", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року в Херсоні активістку Катерину Гандзюк облили концентрованою сірчаною кислотою. 4 листопада 2018 року Гандзюк померла в лікарні. Цього ж дня поліція перекваліфікувала кримінальне провадження щодо нападу на активістку на статтю "Закінчене вбивство".

За звинуваченням в нападі на Гандзюк засуджені Сергій Торбін, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський і Микита Грабчук. Окремо судять Ігоря Павловського, якого слідство вважає посередником між замовниками та виконавцями вбивства.

Підозрюваними в замовленні та організації нападу є Владислав Мангер і Олексій Левін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram