ГоловнаСуспільствоЖиття

У Київській області відновили роботу 13 продуктових ринків

Усього в області 74 ринки

У Київській області відновили роботу 13 продуктових ринків
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

У Київській області відновили роботу 13 агропродовольчих ринків.

Про це повідомляється на сайті Київської обласної держадміністрації.

Так, 30 квітня в області почали відновлювати свою роботу агропродовольчі ринки. Рішення про це було прийнято на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Станом на ранок 2 травня на території області почали роботу 13 агропродовольчих ринків: у Васильківському районі - 4, по одному у Києво-Святошинському, Сквирському, Броварському, Білоцерківському та Миронівському районах, у смт. Гостомель і місті Буча та два ринки - у Білій Церкві", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усього в області 74 ринки.

"Очікується, що інші ринки відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання усіх встановлених протиепідемічних вимог. Слід зазначити, що під час заборони роботи ринків проводилися перевірки дотримання карантинних заходів. За перші дні роботи ринків були виявлені два правопорушення, які відразу були усунені", - йдеться у повідомленні ОДА.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів на засіданні 29 квітня підтримав критерії відкриття деяких ринків під час карантину за умови дотримання спеціальних заходів. Повідомляли, що йдеться про 280 критих ринків, які забезпечують громадян продовольством і дають можливість збуту продукції малим фермерам.

Раніше МОЗ підготувало вимоги до роботи ринків в умовах карантинних обмежень. Їх роботу контролюватиме Держпродспоживслужба.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram