ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Лаврі за добу підтвердили ще 26 нових випадків COVID-19

Кличко закликав киян не приходити в церкви на Великдень.

У Лаврі за добу підтвердили ще 26 нових випадків COVID-19
Фото: EPA/UPG

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про 26 нових випадків коронавірусу в Києво-Печерській лаврі.

Усього в столиці за останню добу 65 тестів на COVID-19 показали позитивний результат, таким чином кількість хворих збільшилася до 770.

"Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 65 осіб. З них - 6 медиків. Захворіли: 24 жінки у віці від 24 до 69 років, 41 чоловік у віці від 19 до 92 років", - написав мер у своєму телеграм-каналі.

Кличко закликав киян не приходити в церкви на Великдень.

"Я ще раз звертаюся до киян і всіх українців: залишайтеся вдома на Великодні свята! Не йдіть до церкви, не ходіть у гості. Проведіть ці дні з рідними людьми. Бережіть себе і своїх близьких", - написав він.

Нагадаємо, загальна кількість інфікованих коронавірусом у Лаврі перевищила 100 осіб, троє ченців померли від COVID-19. При цьому керівник справами УПЦ МП митрополит Антоній (Паканич) закликав вірян прийти в храм на території Лаври і отримати Благодатний вогонь.

Згідно з даними МОЗ, Київ перебуває на другому місці в Україні за кількістю хворих на коронавірус, більше тільки в Чернівецькій області (840 випадків).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram