ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість хворих на коронавірус у ЗСУ зросла до 10

Коронавірус підтвердився у військового, у якого експрес-тести двічі показували негативний результат. 

Кількість хворих на коронавірус у ЗСУ зросла до 10
Фото: фейсбук/Слуга Народу

У Збройних силах України 10 квітня зареєстровано ще три випадки захворювання на коронавірус. Загальна кількість хворих зросла до 10, повідомили на сторінці Командування Медичних сил ЗСУ в Facebook.

COVID-19 підтвердили у військового Вінницького гарнізону, який після погіршення стану здоров'я був госпіталізований 9 квітня з попереднім діагнозом пневмонія. Повідомляється, що військовий лікувався з 3 квітня, а проведені експрес-тести двічі не виявляли коронавірус. Зараз стан його здоров'я задовільний.

Також коронавірус був підтверджений у двох військових однієї з військових частин Мелітополя. З 9 квітня вони перебували на самоізоляції після контакту з військовим, у якого був підтверджений COVID-19. Результати ПЛР-тестів підтвердили у них коронавірус. Вони лікуються вдома, стан їх здоров'я задовільний.

"Військові, які мали з ними контакти, відправлені на самоізоляцію. У разі прояву симптомів ГРВІ у них будуть брати проби на коронавірус", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на ранок 8 квітня в Збройних Силах України було зареєстровано п'ять випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, що викликана коронавірусом SARS-CoV-2, з них один летальний.

Станом на 7 ранку 10 квітня в ЗСУ було відомо про 7 випадків захворювання на коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram