ГоловнаСуспільствоЖиття

На Волині ввели спецрежим пересування на вихідних

Заборонено виходити з будинку з обіду суботи і до ранку понеділка.

На Волині ввели спецрежим пересування на вихідних
Фото: EPA/UPG

У Волинській області починаючи з 11 квітня вводять режим максимального обмеження пересування. З 13:00 суботи до 06:00 понеділка жителів просять не виходити з дому і заздалегідь купити запас їжі та ліків, повідомили в пресслужбі ОДА.

Додаткові обмежувальні заходи прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

"Сподіваюся, що волиняни з розумінням поставляться до вимушених дій, які вводяться в області, щоб унеможливити швидке поширення і масову захворюваність коронавірусної інфекції. Завдяки нашим спільним діям ситуація в області контрольована. Якщо населення продовжуватиме дотримуватися рекомендацій, то з карантину можемо вийти в травні, а не у вересні, як прогнозують", - повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Раніше аналогічні обмежувальні заходи вжили в Чернівецькій області. Буковинців просили не виходити з дому з обіду суботи, 4 квітня, до ранку понеділка, 6 квітня.

Нагадаємо, на 10 квітня у Волинській області зареєстрували 41 випадок захворювання COVID-19.

8 квітня стало відомо, що на Волині від коронавірусу одужала 7-річна жителька села Гірка Полонка. Дівчинці двічі провели тести на коронавірус, обидва рази вони показали негативні результати. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram