ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розшукала чоловіка, який рік тому розбив ніс касирці в магазині "Рошен"

Дебошира вдалося знайти завдяки публікації в соцмережах.

Поліція розшукала чоловіка, який рік тому розбив ніс касирці в магазині "Рошен"
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція розшукала і вручила підозру таксистові, який рік тому розбив ніс продавчині одного з київських магазинів мережі "Рошен".

Про це повідомив у фейсбуці заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Знайомтеся, це - Олег Юрійович Білановський. Йому 49 років. Він працює водієм таксі. Від природи Олег - здоровань. Зріст - майже два метри. Вага близько 120 кілограмів. У нього є хобі. Він любить грубіянити і бити жінок. Зганяє на них свою злобу і незадоволеність життям. 10 лютого 2019 року громадянину Білановському захотілося солоденького. Він з товаришем зайшов у магазин "Рошен", що на станції метро "Лівобережна". Почав безпричинно грубіянити персоналу магазину. Далі - більше. Покидькам захотілося показати свою фізичну силу і перевагу. Одну жінку він спробував ударити своєю порожньою головою. Уже на виході з магазину підозрюваний Білановський з усього розмаху вдарив другу жінку-касирку. Ударив підло зі спини, нишком", - розповів Геращенко.

Він зазначив, що знайти дебошира вдалося завдяки публікації в соцмережах. Серед читачів виявилися люди, які його впізнали.

"Тільки-но ми дізналися його прізвище - інше було справою техніки. Сьогодні громадянину Білановському було оголошено про підозру у вчиненні хуліганських дій за частиною 1 ст. 296 Кримінального кодексу. Попереду на нього чекає запобіжний захід і суд по суті його злочину. Ось так, у співдружності користувачів соціальних мереж і поліції, ми будемо показово карати кожного хама і негідника, що піднімає руку на жінок!" - додав Геращенко.

Нагадаємо, раніше в маршрутці "Київ - Бровари" чоловік після невдалого флірту розбив ніс жінці-поліцейській.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram