ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Чернівецькій області підтвердили 76 нових випадків COVID-19 за добу, померли ще троє інфікованих

Загальна чисельність інфікованих зросла до 379 осіб.

У Чернівецькій області підтвердили 76 нових випадків COVID-19 за добу, померли ще троє інфікованих
Фото: EPA/UPG

У Чернівецькій області сьогодні, 9 квітня, офіційно підтвердили ще 76 випадків зараження коронавірусом. Загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку зросла до 379 осіб.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

"У медичних закладах Чернівецької області за минулу добу померло троє пацієнтів. У двох з них коронавірус підтвердили, у одного - підозра. Всі хворі занадто пізно звернулися за медичною допомогою і мали важкі форми хвороби, яка швидко прогресувала", - йдеться в повідомленні.

Голова ОДА нагадав, що за рекомендацією державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки для всіх західних областей України найближчими вихідними введуть додаткові обмежувальні заходи.

З 13:00 суботи, 11 квітня, до 6:00 понеділка, 13 квітня, в Чернівецькій області діятиме особливий режим. Громадян просять залишатися вдома.

Нагадаємо, що Чернівецька область посідає друге місце за летальністю від коронавірусу після Івано-Франківської, де померли вже півтора десятка людей. За кількістю інфікованих Буковина на першому місці - 302 підтверджених випадки коронавірусу станом на ранок 9 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram