ГоловнаСуспільствоВійна

ОБСЄ всього за годину спостережень зафіксувала 14 російських вантажівок на пункті пропуску "Успенка"

Біля Мар'їнки зафіксовано вантажівку з табличкою "ДНР", що виїжджала з території України.

ОБСЄ всього за годину спостережень зафіксувала 14 російських вантажівок на пункті пропуску "Успенка"
Фото: flickr СММ ОБСЕ

Спостерігачі ОБСЄ за одну годину в пункті пропуску біля Успенки на окупованій частині Донецької області зафіксували в'їзд 14 вантажівок з РФ. Про це пише "Укрінформ".

"Упродовж приблизно однієї години спостереження в пункті пропуску на кордоні біля н. п. Успенка (73 км на південний схід від Донецька) члени патруля місії бачили, що в Україну в'їхало 14 тентованих вантажiвок (6 з російськими номерними знаками і 8 з табличками "ДНР") і увійшли 9 пішоходів (жінок і чоловіків різного віку), а з боку України вийшли 5 пішоходів (жінок і чоловіків різного віку)", - йдеться у звіті.

За 15 хвилин спостереження за пунктом пропуску біля Мар'їнки з України виїхала 1 вантажівка з табличками "ДНР", на територію України руху не було.

За 20 хвилин спостереження в пункті пропуску на кордоні біля населеного пункту Ульяновське Донецької області команда місії відзначила, що прикордонний пункт пропуску, як і раніше, закритий.

Нагадаємо, раніше міністр реінтеграції Олексій Резніков заявив, що окупаційна влада заблокувала доступ міжнародних організацій в окремі райони Донецької і Луганської областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram