ГоловнаСуспільствоЖиття

У Чернівецькій області ввели комендантську годину на дві доби

Буковинців попросили не виходити з дому до ранку понеділка.

У Чернівецькій області ввели комендантську годину на дві доби
Фото: https://molbuk.ua

У Чернівецькій області ввели жорсткі карантинні обмеження щодо пересування людей. Буковинців попросили не виходити з дому з обіду суботи до ранку понеділка.

"З 13:00 суботи (4 квітня) до 6:00 понеділка (6 квітня) в Чернівецькій області вводиться режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей. В суботу (4 квітня) просимо всіх жителів області до 13:00 придбати необхідні продукти харчування в розрахунку на дві доби", - йдеться в повідомленні на сайті ОДА.

Чернівецька область займає перше місце з поширення коронавірусу. За останніми даними, підтверджено 225 випадків коронавірусу, померли п'ятеро людей.

Напередодні Чернівецьку область повністю закрили до кінця карантину: виїзд заборонено для всього приватного транспорту. Перетнути адмінкордон зможуть тільки вантажівки, транзитні автомобілі, сільськогосподарські машини, автомобілі підприємств, що забезпечують життєдіяльність області. Приватні особи, зареєстровані в області, зможуть безперешкодно повернутися, проте виїхати з неї вже не зможуть. Всіх інших в область не пускатимуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram