ГоловнаСуспільствоЖиття

Пасажирку, яка прилетіла з Бангкока і порушила самоізоляцію, оштрафували на 17 тис. гривень

Місцем самоізоляції жінка вказала квартиру дідуся і бабусі в Миколаєві, а сама зустрічалася з друзями в Києві.

Пасажирку, яка прилетіла з Бангкока і порушила самоізоляцію, оштрафували на 17 тис. гривень
Иллюстративное фото
Фото: facebook/Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом

Пасажирці рейсу PS1172, який 29 березня прилетів до Києва з Бангкока, виписали штраф на 17 тисяч гривень за порушення правил карантину.

Про це повідомив заступник заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він наголосив, що після прибуття в Україну Ладимира Басова підписала особисте зобов'язання, відповідно до якого вона мала 14 днів перебувати в самоізоляції. Однак як адресу, де Ладимира обіцяла бути на самоізоляції, вона вказала квартиру бабусі і дідуся, які проживають у Миколаєві.

"Замість дотримання режиму самоізоляції Ладимира почала їздити по Києву, зустрічатися з друзями, наражаючи таким чином їхнє життя на потенційну небезпеку бути зараженими коронавірусом, який вона могла підчепити в аеропорту Бангкока або в літаку від інших пасажирів під час багатогодинного перельоту", - розповів заступник міністра МВС.

Антон Геращенко зазначив, що факт порушення режиму самоізоляції Басова задокументувала сама в своїх численних селфі і відео, розміщених у соціальних мережах, "що обурило багатьох користувачів, які почали робити їй зауваження".

Співробітники поліції Києва виявили цей факт порушення карантину, знайшли місце проживання жінки і вручили їй протокол про адміністративне правопорушення, що передбачає штраф 17 тисяч гривень.

Раніше сьогодні повідомляли, що за порушення самоізоляції в Україні виписали понад 150 адмінпротоколів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram