ГоловнаСуспільствоЖиття

Житомирський бронетанковий завод передав ЗСУ сім модернізованих БМП

Другий тиждень підприємство працює в особливому режимі у зв'язку з карантином.

Житомирський бронетанковий завод передав ЗСУ сім модернізованих БМП
БМП
Фото: ukroboronprom.com.ua

Державне підприємство "Житомирський бронетанковий завод", що входить до складу Держконцерну "Укроборонпром", передало Міністерству оборони сім відремонтованих і модернізованих бойових машин піхоти (БМП), з них п'ять одиниць БМП-1 і дві - БМП-2.

Про це повідомляють на сайті "Укроборонпрому".

Відзначають, що фахівці відновили боєздатність усіх систем і агрегатів БМП, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння тощо.

Ремонтні роботи здійснені в рамках договору на виконання державного оборонного замовлення, який було укладено восени 2018 року терміном на два роки.

"Уже другий тиждень ми працюємо в особливому режимі у зв'язку з карантином і режимом надзвичайної ситуації в країні. Як і на інших підприємствах "Укроборонпрому", на ЖБТЗ діє суворий режим дотримання санітарно-гігієнічних заходів, працівники заводу забезпечені засобами особистого захисту, ведемо постійне інформування про те, як знизити ризики захворювання коронавірусом. Заради збереження здоров'я працівників зараз залучаємо тільки тих фахівців, які є критично важливими на своїх ділянках", - зазначив директор ЖБТЗ Олексій Жуковець.

Він підкреслив, що навіть в умовах карантину підприємство вчасно виконало свої зобов'язання.

Фото: ukroboronprom.com.ua

Нагадаємо, в грудні минулого року "Укроборонпром" відновив зірваний контракт на 45 бронетранспортерів БТР-4Е.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram