ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

"Укрзалізниця" безкоштовно возитиме медиків на службових поїздах

Програма діє з 31 березня.

"Укрзалізниця" безкоштовно возитиме медиків на службових поїздах
Фото: Lb.ua

"Укрзалізниця" з 31 березня починає перевезення медичних працівників на своїх службових поїздах. Усі витрати буде оплачувати компанія, проїзд для медиків безкоштовний, повідомили в пресслужбі «Укрзалізниці».

«Забезпечення постійної роботи економіки, підтримка критичних сфер для соціального захисту громадян – спільне завдання для нас усіх сьогодні.«Укрзалізниця», як найбільший перевізник у державі і відповідальний бізнес, від сьогодні організовує безкоштовне перевезення медичних працівників на своїх службових поїздах», – повідомив в. о. голови правління «Укрзалізниці» Желько Марчек.

Попередній перелік маршрутів і кількість місць були складені згідно з даними місцевих органів влади. Підставою для проїзду медика є його службове посвідчення або інший документ, який підтверджує роботу в медичній установі. Обов’язковою умовою є наявність засобів індивідуального захисту, зокрема маски або респіратора і рукавичок.

Розклад службових поїздів буде надаватися органам місцевої влади для інформування співробітників медустанов.

Для уточнення графіка руху поїздів можна звертатися за номером гарячої лінії «Укрзалізниці» – 0800503111 та в месенджері офіційної сторінки компанії у Facebook.

Нагадаємо, міністерство охорони здоров’я України та Uber домовилися про перевезення медиків Києва шатлами під час карантину.

Раніше Міністерство охорони здоров’я і служба таксі Uber домовилися про безкоштовне перевезення лікарів під час карантину. Послуга доступна в усіх містах, де працює Uber.

Також до цієї ініціативи приєдналася служба таксі Bolt. Пізніше до цієї ініціативи приєдналося таксі Opti – його послуги доступні медикам у 6 містах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram