ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві медиків безкоштовно возитимуть шатлами Uber під час карантину

Поїздки будуть доступні за промокодом.

У Києві медиків безкоштовно возитимуть шатлами Uber під час карантину
Фото: openkyiv.info

Міністерство охорони здоров'я України та Uber домовилися про перевезення медиків Києва шатлами під час карантину. Про це повідомили на сторінці міністерства у Facebook.

"Компанія Uber, яка раніше приєдналася до ініціативи МОЗ і забезпечила 10 000 поїздок на таксі для медпрацівників до лікарень в містах, запускає проєкт Shuttle Heroes - спеціальний сервіс, який буде безкоштовно перевозити працівників медичних установ у період карантину. Проєкт діятиме на території Києва", - йдеться в повідомленні.

Маршрути шатлів сформовані згідно з пропозиціями Міністерства інфраструктури та розплановані так, щоб допомогти лікарям приїхати на робочі місця і повернутися додому. На першому етапі роботи сервісу маршрути охоплять понад 100 медзакладів.

Сервіс буде доступний за промокодами, які розповсюдять через платформу Helsi, яка об'єднує понад 90% лікарень в Україні, а також із допомогою повідомлень і через адміністрацію лікарень.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я і служба таксі Uber домовилися про безкоштовне перевезення лікарів під час карантину. Послуга доступна в усіх містах, де працює Uber.

Також до цієї ініціативи приєдналася служба таксі Bolt. Пізніше до цієї ініціативи приєдналося таксі Opti - його послуги доступні медикам у 6 містах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram