ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі один військовий загинув, четверо отримали поранення і травми

Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ.

З початку доби на Донбасі один військовий загинув, четверо отримали поранення і травми
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє отримали поранення і один - бойове ураження.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поруч з Павлополем бойовики випустили 15 мін з мінометів 82 калібру і вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета. По позиціях у районі Водяного та двічі поблизу Лебединського застосовували 82-мм міномети, випустивши 22 міни.

Захисників Пісків обстрілювали двічі - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. По околицях Невельського вели вогонь зі снайперської зброї, а неподалік Мар'їнки - зі стрілецької. Захисників Авдіївки обстріляли три рази - з 82-мм міномета і гранатометів різних систем.

Зазначається, що військові "негайно відреагували на ворожі збройні провокації і відкрили прицільний вогонь по позиціях противника".

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ЗСУ неподалік Новолуганського з мінометів калібру 82 мм, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля населеного пункту Хутір Вільний бойовики застосовували 82-мм міномет, автоматичний станковий гранатомет і стрілецьку зброю.

По позиціях захисників Шумів вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні снайпер бойовиків застрелив військовослужбовця у Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram