ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали підозрюваних у крадіжці 700000 гривень з поштового відділення

Організатор злочину - працівник інкасаторської фірми.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Києві затримали чоловіків, яких підозрюють у крадіжці 700 000 гривень з поштового відділення. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі, повідомили в пресслужбі столичної поліції.

"У столичну поліцію звернулися представники юридичної фірми і повідомили, що на вулиці Марічанській у поштовому відділенні невідомі вкрали гроші в розмірі 700 000 гривень, які належать їх установі. За адресою виїхали слідчі Голосіївського управління поліції, а оперативники невідкладно почали заходи щодо встановлення та затримання зловмисників", - ідеться в повідомленні.

Було встановлено, що чоловіки приїхали до відділення пошти на авто, зайшли в приміщення і вкрали там пакет з грошима, після чого зникли в невідомому напрямку.

"Організатор - працівник інкасаторської фірми. На роботі він дізнався, що через поштове відділення буде пересилатися велика сума грошей. Для того, щоб ними заволодіти, він знайшов двох виконавців, які орендували авто, приїхали на ньому за вказаною адресою і вкрали посилку з готівкою", - заявив начальник управління поліції Голосіївського району Владислав Іщенко.

Виконавцями виявилися уродженці Луганської та Хмельницької областей, 1976 і 1979 року народження. Один із них переховувався від поліції в Київській області.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка в особливо великих розмірах). Правоохоронці розшукують організатора злочину.

Нагадаємо, увечері 26 лютого в Києві на вул. Гашека чоловік у військовій формі зі зброєю пограбував "Нову пошту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram