ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Коронавірус виявили у Бердичеві та Малині

У Житомирській області була зафіксована перша смерть від COVID-19.

Коронавірус виявили у Бердичеві та Малині
Фото: EPA/UPG

Два нових випадки захворювання COVID-19 зареєстровано у Житомирській області.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко повідомив, що коронавірусну інфекцію виявили у жителів Бердичева та Малина.

"В обох випадках контактні особи визначаються", - написав голова ОДА у фейсбуці.

Він повідомив. що у Бердичеві коронавірус підтвердили у чоловіка 1972 року народження. Перед госпіталізацією йому зробили швидкий тест, який коронавірус не виявив. Пацієнт був госпіталізований 23 березня в інфекційне відділення Бердичівської міської лікарні, до цього перебував на самоізоляції.

У Малині коронавірус знайшли у чоловіка 1964 року народження. Він надійшов у Малинську міську лікарню 25 березня, до цього спостерігався у приватного сімейного лікаря. На момент звернення до лікаря проявів хвороби не було. Через погіршення стану чоловік був доставлений в інфекційне відділення.

За офіційною статистикою МОЗ, на цю мить у Житомирській області підтверджені 2 випадки коронавірусу, один з них летальний. 13 березня померла 71-річна мешканка Радомишля. Вона свого часу подорожувала до Польщі, повернулася без симптомів коронавірусу, вони проявилися на території України.

Крім того, коронавірус виявили у київського студента, який з нею контактував.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram