ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Запорізькій області кількість хворих на коронавірус зросла до 5 (оновлено)

ОДА вводить режим надзвичайної ситуації регіонального рівня.

У Запорізькій області кількість хворих на коронавірус зросла до 5 (оновлено)
Фото: facebook.com/Vitalii.Turynok

У Запорізькій області кількість хворих на коронавірус зросла до 5 осіб. Про це повідомив у Facebook глава Запорізької ОДА Віталій Туринок.

На терміновому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянули питання введення надзвичайної ситуації.

"На порядку денному одне питання - введення надзвичайної ситуації, через підтвердження коронавірусу в п'ятьох жителів нашого регіону", - йдеться в повідомленні.

Туринок додав, що в області вводиться надзвичайна ситуація регіонального рівня. Також був створений штаб з ліквідації наслідків НС, усі структури і підрозділи отримали відповідні доручення.

Оновлення. Мер Запоріжжя Володимир Буряк у Facebook повідомив подробиці про 4 хворих.

Усі вони недавно повернулися з інших країн, зокрема з Єгипту і французького курорту Куршавель. Їхній вік - від 41 до 55 років.

"Сьогодні з 14:00 за рішенням виконкому введена надзвичайна ситуація в місті. Але я прошу всіх не панікувати і наполягаю на необхідності залишатися вдома і виходити на вулицю тільки в разі крайньої необхідності", - додав він.

Нагадаємо, за даними станом на 10 ранку 25 березня в Запорізькій області було відомо про 2 випадки COVID-19. Кількість підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні досягла 113. За добу їхня кількість збільшилася на 29 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram