ГоловнаСуспільствоЖиття

Мережа АТБ виділила окремий час для відвідування магазинів літніми людьми

"Щодня в період карантину з 9:00 до 10:00 ранку магазини мережі чекають пенсіонерів і людей похилого віку для здійснення безпечних покупок".

Мережа АТБ виділила окремий час для відвідування магазинів літніми людьми
Фото: commercialproperty.ua

Мережа магазинів АТБ вводить у своїх супермаркетах окремий час для відвідування магазинів пенсіонерами і людьми похилого віку - з 9 до 10 ранку.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"В умовах поширення коронавірусної інфекції СOVID-19 і оголошення загальнонаціонального карантину Корпорація "АТБ" веде свою діяльність у посиленому режимі у всіх регіонах України. З огляду на те, що магазини мережі «АТБ» відвідує велика кількість людей похилого віку, а як відомо саме вони зараз перебувають в групі найбільшого ризику при зараженні коронавірусною інфекцією, компанія вводить для них додатковий регламентний час. Щодня в період карантину з 9:00 до 10:00 ранку магазини мережі «АТБ» чекають пенсіонерів і людей похилого віку для здійснення безпечних покупок", - йдеться в повідомленні.

Керівництво мережі закликає інших покупців поставитися з розумінням до таких нововведень, і вибрати для себе інший час для відвідування магазинів.

Нагадаємо, з 18 березня компанія АТБ ввела обмеження на продаж товарів в одні руки через ажіотажний попит. Також мережа вирішила підвищити ціни на товари першої необхідності і продукти харчування через підняття цін постачальниками.

В Україні до 3 квітня введено карантин для нерозповсюдження коронавірусної інфекції. Припинено роботу розважальних закладів і закладів сфери послуг, а також авіа-, залізничне і автобусне сполучення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram